Winter Olympic Ball Test Competition Eindigde "The Test" is de "Voetervaringwaarde"

Samaran sportkanaal gerapporteerd op 15 november (tekst / huo) 13 november

De testactiviteit be?nvloedt strikt de epidemische preventie-partitie en epidemische preventiemaatregelen tijdens de standaard Olympische Winterspelen, het is een belangrijke test voor de Olympische Winterspelen.

Meerdere inhoud is geverifieerd hoeveel mensen meer aandacht hebben gekregen in de succesvolle afhandeling van de epidemie, en het is ook een belangrijk gebied van deze testactiviteit.

De verslaggever heeft gemerkt dat atleten en sommige locaties van de locatie strikt gesloten-lusbeheer ge?mplementeerd. Wanneer de prijs, het gebruik van de zelfactiva van de atleet. Tijdens het hoofdseizoen zijn er meer vrijwilligers om het publiek eraan te herinneren om aandacht te besteden aan de bescherming. Volgens de organisatoren, door middel van testactiviteiten, epidemische preventiebeleid, zijn personeelsstroomlijnen en operationele mechanismen goed ge?nspecteerd.

Tegelijkertijd heeft de testactiviteit ook een sterke geactuiveerde kleur, die deelneemt aan de letseltest van de gesimuleerde atleet, de vervanging van de muurbreuk, de publieksdienst en andere testinhoud, zijn de testelementen ook rijk en het locatiesteam en de faciliteiten ervan zijn ook nodige uitoefening en inspectie.

Volgens rapporten, met het einde van de testactiviteit, zal het locatiesteam ook problemen uitvoeren, werkoverzicht, onderzoeksoplossingen, het gebruik van het gebruik optimaliseren.

Internationale IJsbeoordeling Actieve verslaggevers hebben geleerd dat een ander belangrijk onderdeel van deze testactiviteit is om de internationale ijshockeyfederatie van technische functionarissen te accepteren om de locatie, faciliteiten en evenementenorganisaties te onderzoeken.

Buitenlandse personen zeiden dat de resultaten van dit onderzoek opmerkelijk waren, en zij werden door enthousiasme geaccepteerd. Ze zagen dat de voorbereidingen snel werden gevorderd, de meesten van hen waren op hun plaats en ze waren vol vertrouwen in de Olympische IJshockey-competitie die overtreft de vorige Olympische Winterspelen.