Voor de eerlijkheid en rechtvaardigheid in uw hart – "National Model Aanklager" Wang Min

  Li Mou wordt verdacht van corruptie, is de laatste zaak voor Wang Min. Li Moumou vermoedde van het ontvangen van de oude mensen uit de oude mensen en verzamelde herhaaldelijk de verpleegkosten van ouderen.

In het licht van de door de onderzoeksinstanties overgedragen materialen wordt Wang Min geverifieerd door verbintenis en brengt 23 meningen op over de aanvullende boekhoudkundige beoordeling en het verbeteren van bewijsmateriaalverzamelingsprocedures. Is het nodig om zo waar te zijn? "Het is noodzakelijk! Om de rechten van de juridische toezicht aan u te krijgen!" In het hart van Wang Min mag het nooit "hallo, ik ben goed" en impact de eerlijkheid van de zaak.

  In de wetshandhaving van de provincie hebben wetshandhavingsfunctionarissen conflicten met de groep illegale operaties.

Sommige mensen denken dat het geval vooral duidelijk is, en het moet worden vervolgd met "obscure bedrijfsmisdaden" en hoopt het probleem van illegale operaties in de provincie op te lossen. Na de beoordeling zei Wang Min dat wetshandhavingsambtenaren wetshandhaving hebben, de procedures niet gestandaardiseerd zijn en het bewijs niet voldoende is, en het is moeilijk om erop te staan ??op de enorme druk.

Hij zei: "De grondig betrokken, hoe meer hij eerlijk is en gewoon.

"Veel peers" leiden "doorgegeven de beste waarheid van Wang Min. In de Shucheng County, Li Mountain, Li Mountain, enz., Verdacht van afpersing, en het County Public Security Bureau heeft onenigheid met procuratoraat." De richtlijnen zijn de misdaad van afpersing , en Wang Min houdt zich aan de misdaad en omvat het verzamelen van mensen om sociale orde te verstoren, en in gedetailleerde discussie in multi-wheeled conventies, de belangrijkste posten van jurisprudentie, en ten slotte Li Mou Mountain wordt veroordeeld tot 17 jaar in de gevangenis, andere mensen verdedigers worden ook veroordeeld en sociale effecten zijn erg goed. Huang Xuezhen, plaatsvervangend directeur van het openbare veiligheidsbureau van Shucheng County, zei.

  Wang Min’s wetshandhaving, won het respect voor collega’s.

"Wang Min zal niet overwegen of het in de waarborgen zal blijven, omdat zijn hart alleen een land en collectief heeft, er is geen privé!" Chen Sheng, plaatsvervangend secretaris van het Comité Shucheng County, zei.

  De armoede en rijkdom van "Werk Mad", een fiets, een fiets, een vervolging blauw, Wang Min let niet op het eten, spreek niet, geen hobby, geef het grootste enthousiasme aan de procureur-bedrijf. In de jeugdherinneringen van de dochter Wang Star Exhibition, het meest begeleidende Wang Min tot overuren op kantoor. Het bewakingsafbeelding van de procuratoraat wordt getoond en hij haalt bijna elk weekend over, en de dag is ook op zaterdag.