Zhongqing Net Review: de hypermation is het concept van 4 mei mentaal injectie

  Ter gelegenheid van het Fourth Youth Festival, heeft het Centraal Comité van de Communistische Jeugdcompetitie de National Qinglian de 24e "Chinese Youth 5th Medal" uitgeroepen, en erkende de uitstekende typische en modelvertegenwoordigers in uw jeugd.

In het licht van plotselinge nieuwe Coronal Pneumonia-epidemie?n voeren de jongeren hun taken uit in verschillende industrie?n, alle geledingen van het leven, en nemen actief deel aan de eerste regel van preventie- en controlewerkzaamheden, om economische stabiele ontwikkeling en sociale harmonie en stabiliteit te behouden , de Chinese jeugd van dit jaar mogen de medaille een anti-Vlorsion Award hebben toegevoegd. Marx zei: "De geest van een tijdperk is de geest van jeugdvertegenwoordigers, en een tijdperk is het karakter van de jeugd.

"De epidemie brandt, talloze jonge artsen alsjeblieft Oorlog." Na 90 "namen jonge artsen het initiatief voor oorlog:" Geef de meest gevaarlijke taak voor mij! " ";" 90 Na de 20e "vrouwelijke arts die aan de terugkeer van het nieuwe jaar is geleerd, heeft de oproep van het ziekenhuis geleerd om medische ondersteuning vrij te geven, ik stapte in de eerste keer van de trein;" Post-00 "vrouwelijke verpleegkundigen niet Vertel de ouders vóór vertrek totdat ze de CrankhakTronics willen invoeren die een bericht heeft verzonden.

Op het moment van gevaar streven de jeugd, het bouwen van een "koperen wand" -wand van de nieuwe Coronal Pneumonia-epidemie.

De furpose eerste regel is de jeugd vrijgelaten, de jeugd is glorie. Door de tijd en de ruimte, de wind en de regen, de vijf-vier geest van patriottisme, vooruitgang, democratie en wetenschap, inspireren de generaties van jonge mensen altijd met de tijd, met de tijd, en hun moederland, die met mensen dragen, altijd aanmoedigen Generatie van jonge schouders is het moeilijk om aan te vallen, niet eerder.

Van de seismische rampontlasting, jeugdartsen, erfenis, overbrengen en accumulatie op het anti-optische slagveld, is de 4 mei Geest een levendig logo geworden in de afgelopen 100 jaar en het toekomstige lot van het land, meer dan 96 miljoen vierkante kilometers worden Towabiliteit van jeugdkracht. "Na 90" netto, is de chauffeur een vrijwilliger, ga elke vier in de ochtend uit, om 10 uur ‘s avonds, de lunch is vaak een kom bubble gezicht; vrouwelijke hulpspolitie Wang Mingyang, Kang Mengyuan zus bloem Stokken aan de epidemische preventie- en controlepositie, 66 dagen kwamen niet terug naar huis; voedingsbedrijf GUYS ondersteunen Wuhan, opruimen van meer dan 100.000 reddingsbenodigdheden elke dag … is zo’n groep jonge mensen die niet vol met vleugels hebben Jeugd die verantwoordelijkheid en verantwoordelijkheid schrijft, toont het uiterlijk van jongeren in het nieuwe tijdperk. Jeugd is zowel de ijzeren botten van de bloedige regen, maar ook de pionier van innovatie bij het aanvallen van hard, en het is een crisismoment. Ongeacht hoe tijd wordt veranderd, ongeacht hoe de jaren zullen dopen, "4 mei de geest" heeft de leiding, en duizenden Chinese jongeren hebben de nationale welvaart, nationale revitalisering en het volk geluk realiseerde. 24-jarige jonge vrijwilliger Zheng-energie, het besturen van meer dan 300 kilometer om Wuhan om te keren, met het hart van de dood, "militaire orde" in een vriend, zei hij: "Als ik helaas ben, behandel dan mijn as. Strooi in de Yangtze-rivier, terugbetalen bij mijn moederland. "Dit is een hartslag met het moederland en de mensen.

Geboren in Tong Yis, met het moederland en adembenemend, en diep ingebedde zichzelf in het jaar van het land. Het moederland is in een kritiek moment geweest, en de mensen die het meest nodig zijn in de mensen worden stil betaald. Dit is China Jeugd. Wat is de beste jeugd? Na 90, na 95, antwoordde hij op de jeugd. Geschreven op de laud van het masker, geschreven op de vreemde achterkant van beschermende kleding en schreef ook de epitaph van de "epidemische" martelaren.

De verantwoordelijkheid van de tijden geeft Youn, de glorie van de tijden is de jeugd, of het nu gaat om "de mooiste retrograde", nog steeds aan de voorlijn plakte, de fuck is de connotatie van de 4 mei-geest.

Laten we deze connotatie uitbreiden, gebruik de jeugd ge?rrigeerd het moederland en schrijf Chinees hoofdstuk in dienst van de mensen! (LI QN).