The City Discipline Inspectie en Supervisie Cadre Lente Training Klasse Open Klasse Huanggang Nieuws Net

Uw huidige locatie: Huanggang Daily News (Correspondent AI Qingfeng) 4 maart

De bijeenkomst benadrukte dat we de geest van de 19e nationale zittingssessie van de Communistische Partij van China moeten bestuderen en implementeren, nauwkeurig de internationale en binnenlandse economische en sociale ontwikkeling, de partijstijl en de schone overheidsconstructie en anti-corruptiestrijd en gebruik, nauwkeurig begrijpen Het nieuwe tijdperk van de zelf-revolutionaire kostbare ervaringen van de partij, zullen we spelen aan de implementatie van supervisie en bescherming, bevordering van de ontwikkeling van de ontwikkeling, verdere verbetering van het verantwoordelijkheidsgevoel, missie, urgentie en strijd om een ??nieuwe situatie in de Hoogwaardige ontwikkeling van de discipline-inspectie en toezicht van de stad, en bieden discipline en stijlbescherming voor Huanggang om een ??Regional Centre City in Oost-provincie te bouwen. De bijeenkomst benadrukte dat het nodig is om het werkconcept verder te innoveren.

Houd aan de "Big People", hechten aan "twee vestiging", doe "twee onderhoud", volledig, nauwkeurig, uitgebreid nieuwe ontwikkelingsconcepten, het opbouwen van nieuwe ontwikkelingspatronen, bevorderen van hoogwaardige ontwikkeling, sterke service om de partij en het land te bevorderen Werk algemene situatie.

Houd u aan de "Jumping Commission for Discipline Inspection Commission", evalueert de beoordeling vanuit het perspectief van het Partijcommissie, van het Partij- en Nationaal Governance-systeem, van de algemene economische en sociale ontwikkeling en greep de waarde, functie en rol van discipline nauwkeurig inspectiemonitoring. Houd u aan "Ten eerste, van politieke aandacht", altijd eerst het politieke effect, goed in het ontdekken van politieke logica van de tendens, Miantian-probleem, goed in het begrijpen van politieke logica van ingewikkelde tegenstrijdige relaties, moet elk werk doorgaan met het bewustzijn van politiek en politieke normen. Houd u aan de urgentie van het Emergency Party Committee, ga er alles aan om het follow-up toezicht te versterken, de bedrijfsomgeving en incentive officieren te optimaliseren.

Houd aan de mensen, begrijp wat de massa’s bereid zijn te denken, om de massa’s te ontmoeten, de mensen die zich zorgen maken, en doen dingen doen dingen in de massa. De bijeenkomst vereist dat de discipline-inspectie en toezicht van de stad de politieke bouw, capaciteitsopbouw, discipline constructie- en stijlconstructie effectief versterken, continu versterken ideologische en dovende, politieke ervaring, oefenoefening, professionele training, continu onderhoud, grab, realistische staat en stijl , met uitstekend de resultaten begroeten de twintig overwinning van de partij. De discipline-inspectie en de supervisie-kaders van de stad worden uitgevoerd in een video-trainingsmethode. Voor een lange tijd is elke provincie (stad, district) opgezet, en meer dan 1.500 discipline-inspectie en supervisie-kaders in de stad die deelnemen aan de training . (Editor: Li Jiao).