Voedingsstoffen uit de geschiedenis van de partijpraktijk 

In de hete zomer is de zon als vuur.

Om de voortgang van de constructie te waarborgen, heeft de Ruizhi elektrische oven uitlaatgasvorming van het bedrijf van het bedrijf de constructie-giek afgestemd. Alle deelnemers aan de afdeling Project gebruiken sterke vechtpartij en passie, loyaliteitsprestaties, due diligence en gebruik de daadwerkelijke actie om het project te beschermen.

Op dit moment beginnen gebouwen zoals uitgebreide gebouwen, driewegmagazijnen, gevaarlijk afvalbehuizing beginnen het interne decoratieve decoratiewerk, ongevallenpool, centrale controlekamer en 203 distributiekamervloer soepel, auto laden en losstations, rectificatiebasisader intense constructie. Het deelnemende personeel van het bedrijf overwint de zware taak, de bouwperiode, de harde omstandigheden, en de harde klimaatomstandigheden, de partijleden en kaders ‘namen het initiatief om de gelegenheid van vakanties en familiereünie op te geven en vast te houden aan de bouwlijn . Na de spanningsconstructie is het eerste wegknooppunt met succes voltooid, de fabriek heeft het algemene planningsdoel van het verkeer en de projectconstructie en een hoge lof van de supervisie-eenheid bereikt.

Het feestcommissie van het bedrijf arresteerde de overzeese epidemische preventie en controle en niet ontspannen, en de bouw van overzeese projecten heeft niet geschud.

Indonesische stalen fase I 1. 1,5 miljoen t / a coking project is het belangrijkste project van de nationale "All the way" Sleutelproject Indonesische stalen ijzer en stalen ondersteunend project, Beijing Time 0:30 in de ochtend van 19 juli, na 28 uur na 28 juli van continu gevecht, project 4 # Cokes oven bovenplaat wegwerp gieten, een ander belangrijk knooppunt markeren op het sleutelpad van het project en legt een solide basis voor de cokesoven. De bovenplaat van het project is 400 mm, en 4.491 Pre-Buried Pipes, en het C35-beton is 1000 vierkant, de giet is groot en de duur is lang.

Om te zorgen voor de soepele vooruitgang van het Cokes-ovendak, heeft de projectafdeling van het bedrijf een technisch team opgericht op basis van partijleden, en continue activiteiten in het kader van het uitgangspunt van verschillende epidemische preventie- en controlemaatregelen, en actief de implementatie van lokale bouwbronnen in te co?rdineren Indonesi?.

Tegelijkertijd, strikt onderzoek van de intensiteit, stijfheid, stabiliteit en begraven eindbescherming van de sjabloon en de stent, de sjabloonspleet en de gatsluiting. Tijdens het gietproces controleert het projectteam van het bedrijf strikt de betonbevestiging van de bovenste plaat, de verplaatsing van het buisvormige deel, de bovenplaat is hoog en wordt de betonnen scheur effectief gecontroleerd en de bovenste panelen zijn succesvol afgerond.

Dezelfde boot is een zeil en de geest zal opnieuw beginnen. China Chemische gezamenlijke gezelschap zal de strijd en grote prestaties van de partij gebruiken om de keuken, duidelijke richting aan te moedigen en de fijne traditie van de partij en de uitstekende stijl van de partij te gebruiken en de bevoegdheid te verkleinen, te hechten aan de "integriteit en effici?ntie, innovatie, service" . Draag "taai, eenheid en samenwerkende, baanbrekende en innovatie", verenigd denken en toewijding. (于 涛) (Editor: Zhao Fang, Zhang Linshan) Delen Laat meer mensen de aanbevolen lezen zien.